Du har förmodligen sett det överallt: “Före” och “Efter”-bilder som projiceras ut på personer som genomgått någon slags förändring. Oerhört fascinerande tycker jag själv! Dessa personer står som garanti för att allting är möjligt – vilket är helt underbart! Jag vill verkligen ge all kredit till dessa personer och de bedrifter som de genomfört!

Det kan vara allt från en omstyling med hårklippning och kläder till någon som genomgått något slags program och tappat enormt i vikt på kort tid. Ärligt så tycker jag att det är fantastiskt att se! Det taggar en till att vilja göra det själv!

Det här inlägget skvallrar om att jag också har gjort en resa i förändringens tecken. I första anblicken så kan man tro att det handlar om en viktnedgång. – Men det är inte det som är grejen. Det handlar inte om en transformering gällande vikt – det handlar om något mycket djupare. En rensning och rening av kropp och själ – och ovanpå det att bli medveten om världen som vi lever i och vad den erbjuder oss. Att förstå valen man gör – dagligen.

Att förstà valen man gör- Dagligen.

Många hänger upp sig på en form – hur en människa ser ut på ytan. Det är helt oviktigt. Ytan kan skvallra om en inre obalans, men ytan kan också ljuga om vad som pågår inne i kroppen.

Alla vill att du ska tro på illusionen att det finns en efterbild.

Att man med en quick fix ska kunna gå från “Före” till “Efter” och stanna där. Att man genom en diet, ett träningsprogram, operation etc. ska bli färdig.

Dagen då du tar en “efterbild” är första dagen på förfallet tillbaka till din “förebild”.

Här vill jag avliva myten om efterbilden – Den finns inte.

Sà vi ser det överallt: Före och Efterbilder.

Företag som säljer bantningspulver visar det. Unika träningsformer visar det. Privatkirurgi och skönhetssalonger visar det. Företag som erbjuder olika dieter under en tidsperiod visar det. Reality TV och tidningsblaskor visar det – före och efterbilder.

Allt under devisen: OM du gör det tillräckligt hårt, strikt och följer ett varumärkes/rådgivares planer, så kommer du lyckas!

Oftast följer en tidslimit med. Du ska göra det hårt, strikt och under en viss tidsperiod.  Resultaten kommer då visa sig

Det finns enögonblicksbild

Varför finns inte efterbilden?

Du kan möjligtvis få en ögonblicksbild, men så fort du uppnått “målet”, så faller du tillbaka till gamla rutiner. Så därför fungerar inte tillfälliga lösningar som dieter, träningscamps och operationer.

Det blir som håret vid en omstyling – det slutar aldrig att växa. Inte ens om du tar en “efterbild”. Du kommer tro att du ser ut som och är som på “efterbilden”, ända tills du vaknar upp och befinner dig själv tillbaka på “förebilden” – igen…

Du behöver hitta ett hållbart sätt att leva. Som är naturligt för dig. Där det inte är en ansträngning eller uppoffring. Annars går det inte att bli kvar på “efterbilden”.

Men du är ett offer i samhället vi lever i – oavsett om du känner till det eller inte.

Hur gör du det?

I mitt fall försökte jag köra med 1 mil löpning, 3 gånger i veckan och äta fettfri mat. Det funkar inte. Den behöver du inte ens prova . Spara din tid där.

Jag skrev det innan, du är ett offer i det samhälle vi nu lever i.

Du behöver förstå och lära känna snarorna som är utlagda och du behöver få veta vilka dina livlinor är, så att du har en rimlig chans att klara dig.

Därför har jag startat

5 Steps Raw – En Introkurs

Det är ingen matlagningskurs i rawfood. Men det kommer serveras råa sanningar som omkullkastar dina värdegrunder och kanske förändrar din livssyn. Det kommer inte bli gulligt…

Anmäl mig!